Workshop för ”energyworkers”

Workshop för energiarbetare i vardagen eller i yrkeslivet

Fokus för denna speciella workshop ligger på hur vi tar hand om oss själva och tar ansvar för vår fysiska och själsliga/energimässiga hälsa som energiarbetare, oavsett om vi är en energiarbetare i vår vardag och i vårt privatliv eller om vi är det i vårt yrkesliv.

DSC_0362 (2)

Vi blandar filosofi/teori med body awareness övningar och meditationer kring hur du kan vara kvar och andas igenom det som är utmanande i livet, hur du kan kommunicera med och förhålla dig till din kropp med respekt, kärlek, förståelse och omsorg.

Vi bjuder in kroppen till dig och låter den ge dig tillgång till din inre styrka och visdom. Utifrån vår inre styrka och visdom undersöker vi kroppens naturliga ja och nej och hur vi kan låta den guida oss i vår vardag.

Vi går även igenom en enkel ritual som jag skapat för att lämna tillbaka ansvar som jag tagit för andra genom åren men som inte är mitt så att den ursprungliga ”ägaren” kan få lära sig att ta eget ansvar och växa i det samtidigt som jag får en möjlighet att bli hel.

Vi går igenom Filosofi/teori och övningar i att rensa oss själva och tillåter oss att vara en kanal för universum istället för att ta på oss ansvaret för känslor och energier som påverkar oss och finns i vår närhet.

OBS! Möjlighet att delta även på söndagens body awarenessdag mellan 10-18 till rabatterat pris finns!

Tid: Lördag 17 juni kl 10-17
Plats: Shanti yoga, fallhammargatan 1 Västerås
Övernattning: du som vill delta på båda dagarna kan välja att sova över i lokalen på Shanti. Kostnad: 100kr.
Pris lördagen: 950kr inkl lunch och fika/juice/frukt.
Pris lördag och söndag: 1500kr inkl lunch och fika/juice/frukt båda dagar.
Mat: lättare, vegetarisk och glutenfri mat och sockerfritt och glutenfritt fika.
Anmälan: sker till mig, Lina på linapetersdotter@hotmail.com eller via sms på 0738441467.
Betalning: sker via faktura eller swish.

Så välkommen till en heldag för just dig som är van vid att finnas där för andra och nu längtar efter att finnas där för dig ❤

Publicerat i Nyheter | Kommentering avstängd

Vem är du?

Vem är du?
Söndagen den 4e Juni spenderar vi tillsammans med de fantastiska lusitanohästarna på Rotbrunna hästgård med frågan vem är du och vem är jag som fokus.

DSC_0843

Med meditation, body awareness, samtal/teori och möten med rotbrunnas vackra hästar öppnar vi våra hjärtan för att se och känna hästens och vårt eget innersta!

Tid: 9.30-16.00
Plats: Rotbrunna hästgård, www.rotbrunna.se
Pris: 750kr inkl mat och fika
Mat: Vegetarisk, laktosfri och glutenfri. Sockerfritt och glutenfrittfika kommer att finnas. Anmäl eventuella andra allergier.
Boende: finns att boka på Rotbrunna, www.rotbrunna.se om du behöver.

Betalning: sker via faktura senast 10 dagar innan kursen.

Anmälan: sker till mig via sms på 0738441467 eller mail linapetersdotter@hotmail.com
OBS! Begränsat antal platser!

Välkommen ♥

Publicerat i Nyheter | Kommentering avstängd

Retreat ”Tillbaka till din urkraft”

Välkommen hem till dig själv och din ursprungliga kraft och visdom!

fågel

Under detta retreat på 4 dagar i en stuga mitt ute i skogen får du möjlighet att landa med dina rötter djupt ner i moder jords mylla. Hästarna och naturens närvaro finns där för att supporta dig i att hämta hem din kraft. Med hjälp av sång, ljudande och kulning får du också hjälp av röstens vibrationer för att grunda dig och bli mer närvarande i din kropp och själ. Vi kommer också att göra övningar i kroppskännedom. Vi äter vegetarisk mat som vi hjälps åt att laga. Det kommer att bli en blandning av gruppaktiviteter och egen tid att landa och integrera i naturen. Fokus är på att hitta tillbaka till dig själv och din kraft genom att göra så lite som möjligt, bara vara.

Praktisk information
Start: 14/7 kl 13.00 med lunch
Slut: 17/7 kl 16.00
Mat: Vegetarisk mat med inspiration av raw food.
Boende: Vi bor alla i ett enklare boende i stugan i skogen.
Deltagarantal: Max 8st
Pris: 4900kr inkl mat och boende
Anmälan: Sker till Lina via sms på 073-8441467 eller linapetersdotter@hotmail.com

Kursledare:
Lina Petersdotter Johansson, ägare av stugan och hästarna och eldsjälen i företaget Lina Petersdotter – Personal development for human and horse. I hela sitt liv har Lina brunnit för människans möte med sig själv och hästen. Idag ägnar hon sitt liv åt att undersöka mötet med sig själv genom Body Awareness, Body Fulness, meditation och helande massage samt åt det mjuka och öppna mötet med hästen genom närvaro, sårbarhet och styrka.

Maria Hagberg från Singing Being
singing maria

Publicerat i Nyheter | Kommentering avstängd

Kurs med Noora Ehnqvist 15-17 Maj 2017

En fantastisk möjlighet att få guidas av Noora Ehnqvist, www.sensitivehorse.com. Är du nyfiken på hur hästens värld fungerar eller kanske på vad du kan göra för att utveckla dig till en mer närvarande och medveten människa så att du kan utveckla relationen till din häst?

DSC_0005

Noora arbetar utifrån devisen: ”Softness can only be reached through awareness” och har varit elev hos Klaus Ferdinand Hemphling vid flertalet tillfällen.

Kursen ger massor till dig som människa och ryttare oavsett om du deltar med eller utan häst då Nooras teori/filosofi bygger på deltagande och stora delar av dagarna ägnas åt gruppövningar i Body Awareness.

Datum och tid:
Kursen börjar tisdagen den 15 maj kl 09.30 och slutar torsdagen den 17 maj ca 17.00 (men exakt sluttid blir när vi är klara).

Pris:
Pris deltagare med häst – 4900kr inkl boxhyra 15-17 maj (FULLT!)
Pris deltagare utan häst – 2400kr (begränsat antal deltagare)

Mat:
Lunch och fika ingår (vegetarisk och glutenfri). Anmäl om du har andra behov.

Boende:
Begränsat antal boende finns att boka på Rotbrunna. www.rotbrunna.se

Anmälan:
Görs till mig, Lina på sms: 073-8441467 eller på mail: linapetersdotter@hotmail.com eller här på fb via PM. Skicka ditt namn, adress, telefonnummer och mailadress. Fakturan för kursavgiften kommer i början på 2017.

Varmt välkommen att dela dessa fantastiska dagar tillsammans med oss! ♥

Publicerat i Nyheter | Kommentering avstängd

Närvarande ryttare

Välkommen till en djupdykande helgkurs i mötet med din kropp och din själ genom body awareness, meditation och livsfilosofi.

DSC_0362 (2)

Body awarenessövningar blandas med meditation och teori/livsfilosofi och för oss på en fantastisk resa in i oss själva. För att släppa taget om spänningar och blockeringar i kropp och själ. Med fokus på att kunna aktivera våra små, inre muskler och finna tillbaka till våran naturliga kroppshållning, balans och flöde.

Kursen är speciellt anpassad för dig som är ryttare men du behöver inte vara ryttare för att kunna delta.

Praktisk info
Plats: Ganthem Båthels
Tid: 9.30 – ca 17 den 11feb och 9.30 – ca 16 de 12feb.
Pris: 1800kr
Mat: vegetarisk lunch och fika ingår
Anmälan: direkt till mig, lina via PM på fb eller via sms på 0738441467.
Övrigt: ta med en yogamatta, liggunderlag osv.

För att läsa mera om body awareness och mig gå gärna in på: www.petersdotter.com

Varmt välkommen!

Publicerat i Nyheter | Kommentering avstängd