Retreat ”Tillbaka till din urkraft”

Välkommen hem till dig själv och din ursprungliga kraft och visdom!

fågel

Under detta retreat på 4 dagar i en stuga mitt ute i skogen får du möjlighet att landa med dina rötter djupt ner i moder jords mylla. Hästarna och naturens närvaro finns där för att supporta dig i att hämta hem din kraft. Med hjälp av sång, ljudande och kulning får du också hjälp av röstens vibrationer för att grunda dig och bli mer närvarande i din kropp och själ. Vi kommer också att göra övningar i kroppskännedom. Vi äter vegetarisk mat som vi hjälps åt att laga. Det kommer att bli en blandning av gruppaktiviteter och egen tid att landa och integrera i naturen. Fokus är på att hitta tillbaka till dig själv och din kraft genom att göra så lite som möjligt, bara vara.

Praktisk information
Start: 14/7 kl 13.00 med lunch
Slut: 17/7 kl 16.00
Mat: Vegetarisk mat med inspiration av raw food.
Boende: Vi bor alla i ett enklare boende i stugan i skogen.
Deltagarantal: Max 8st
Pris: 4900kr inkl mat och boende
Anmälan: Sker till Lina via sms på 073-8441467 eller linapetersdotter@hotmail.com

Kursledare:
Lina Petersdotter Johansson, ägare av stugan och hästarna och eldsjälen i företaget Lina Petersdotter – Personal development for human and horse. I hela sitt liv har Lina brunnit för människans möte med sig själv och hästen. Idag ägnar hon sitt liv åt att undersöka mötet med sig själv genom Body Awareness, Body Fulness, meditation och helande massage samt åt det mjuka och öppna mötet med hästen genom närvaro, sårbarhet och styrka.

Maria Hagberg från Singing Being
singing maria

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.