Workshop för ”energyworkers”

Workshop för energiarbetare i vardagen eller i yrkeslivet

Fokus för denna speciella workshop ligger på hur vi tar hand om oss själva och tar ansvar för vår fysiska och själsliga/energimässiga hälsa som energiarbetare, oavsett om vi är en energiarbetare i vår vardag och i vårt privatliv eller om vi är det i vårt yrkesliv.

DSC_0362 (2)

Vi blandar filosofi/teori med body awareness övningar och meditationer kring hur du kan vara kvar och andas igenom det som är utmanande i livet, hur du kan kommunicera med och förhålla dig till din kropp med respekt, kärlek, förståelse och omsorg.

Vi bjuder in kroppen till dig och låter den ge dig tillgång till din inre styrka och visdom. Utifrån vår inre styrka och visdom undersöker vi kroppens naturliga ja och nej och hur vi kan låta den guida oss i vår vardag.

Vi går även igenom en enkel ritual som jag skapat för att lämna tillbaka ansvar som jag tagit för andra genom åren men som inte är mitt så att den ursprungliga ”ägaren” kan få lära sig att ta eget ansvar och växa i det samtidigt som jag får en möjlighet att bli hel.

Vi går igenom Filosofi/teori och övningar i att rensa oss själva och tillåter oss att vara en kanal för universum istället för att ta på oss ansvaret för känslor och energier som påverkar oss och finns i vår närhet.

OBS! Möjlighet att delta även på söndagens body awarenessdag mellan 10-18 till rabatterat pris finns!

Tid: Lördag 17 juni kl 10-17
Plats: Shanti yoga, fallhammargatan 1 Västerås
Övernattning: du som vill delta på båda dagarna kan välja att sova över i lokalen på Shanti. Kostnad: 100kr.
Pris lördagen: 950kr inkl lunch och fika/juice/frukt.
Pris lördag och söndag: 1500kr inkl lunch och fika/juice/frukt båda dagar.
Mat: lättare, vegetarisk och glutenfri mat och sockerfritt och glutenfritt fika.
Anmälan: sker till mig, Lina på linapetersdotter@hotmail.com eller via sms på 0738441467.
Betalning: sker via faktura eller swish.

Så välkommen till en heldag för just dig som är van vid att finnas där för andra och nu längtar efter att finnas där för dig ❤

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.