Intuitiv massage

Ju djupare mina studier går i relationen mellan häst och människa förstår jag mer och mer vikten  av relationen mellan människan och sig själv samt människan och världen. Hästen är allt jämnt en djup och klar spegling av vår värld och oss själva. Detta gör att vi kan fördjupa oss och utvecklas även i det direkta mötet med våran kropp och själ.

dsc_4123

Jag bjuder därmed in till möjligheten att få mötas i en intuitiv massage. En massagestund med fokus på acceptans, erkännande och kärlek till sig själv och hela sig själv. Där vi anpassar själva massagen helt beroende på dina själsliga och fysiska behov.

Sessionen pågår i ca 2, 2 1/2 timme och börjar oftast med ett samtal, fortsätter med några body awarenessövningar eller en meditation och går sedan över till massage för att oftast avslutas med ytterligare samtal. Sessionen fortskrider tills den är färdig och har ingen bestämd sluttid och den ser alltid olika ut beroende på vem du är och vad du behöver just nu.

Pris per session: 1300kr exkl eventuell resa

Nyhet!
Varje tisdag och onsdag på dagtid erbjuder jag numera intuitiv DSC_0440 (4)massage samt tantramassage i den nya, fantastiskt fina lokalen i Västerås (Fallhammargatan 1, bäckby).

DSC_0388 (2)

Så jag önskar dig välkommen till en resa in i mötet med dig själv! <3
/Lina

 

Kommentarer inaktiverade.