Tantramassage

Vill du fördjupa känslan av att vara hemma i din egen kropp?
Söker du efter en djupare och mer närvarande relation till dig själv och din omvärld?
Vill du undersöka vad det innebär att mötas i total öppenhet?

DSC_0211 (4)Då kan en tantramassage vara något för dig!

Tantramassage är en öppen, ärlig, sårbar och tillåtande massage som sker utan kläder och med beröring av hela kroppen. Det är en massage där jag sätter ramarna för mötet men där alla känslor, tankar och upplevelser är välkomna att vara precis så som dom är.
Hela kroppen behandlas lika, det finns ingen del av kroppen som medvetet får mer uppmärksamhet än andra delar. Det sker ingen beröring mellan yoni och lingam (könsorgan).

För att både du och jag ska kunna känna oss totalt trygga i detta djupgående möte är det dock viktigt att du förstår att du så väl som jag aldrig har någon rätt att i mötet ställa några krav. Vi har båda också rätt att avsluta mötet om vi av någon anledning (spelar ingen roll vilken och detta behöver aldrig förklaras) känner oss obekväma eller otrygga. Detta är ett möte utan förutfattade meningar, förväntningar eller värderingar.
Förtydligande: Du kan alltså inte kräva något av vårt möte!

Känner du att detta sätt att mötas på är något som lockar dig? Då är du välkommen att skicka ett mail till linapetersdotter@hotmail.com och berätta om dig själv och vad det är med denna massage som känns lockande för dig.
Jag vill att du i detta mail svarar på följande frågor:
1. Beskriv vilka känslor bilden/tanken på tantramassagen väcker i dig.
2. Beskriv vad det är som får dig att söka dig till denna massageform.
3. Beskriv vad du känner att du behöver i ditt liv just nu för att kunna fördjupa relationen med dig själv.

När jag har mottagit ditt mail kommer jag att läsa igenom detta och svara. Jag erhåller mig rätten att tacka nej till ett möte med dig utan att behöva förklara varför.

Om jag har tackat ja till din inbjudan om ett möte så kommer du få ytterligare frågor. Bland annat vart du vill mötas då det finns möjlighet att mötas i min fantastiskt fina lokal i Västerås eller i min stuga i skogen utanför Sala.

Ett möte i tantramassagen pågår ca 2h (det finns ingen bestämd sluttid) och DSC_0422 (2)börjar alltid med ett samtal efter vilket vi båda får känna om detta är slutet eller början på vårat möte. Jag kommer under det mötet beskriva hur ramarna för massagen går till. Vi kommer sedan att byta om till saronger och påbörja massagen med tyg på för att sedan avlägsna tyget vid en senare tidpunkt.
Efter massagen så finns det möjlighet att ta en dusch (om vi befinner oss i lokalen i Västerås) samt ta några minuter för dig själv och samla dig, dricka lite vatten osv. innan du åter ska ut och möta världen.

För avsättandet av tiden för vårat möte lämnar du ett bidrag på 2500kr innan mötets början.

Har du några frågor eller funderingar är du självfallet också välkommen att höra av dig via mailen: linapetersdotter@hotmail.com med dessa.

Innerligt välkommen till ett möte med dig själv!
<3

Innan du kontaktar mig med frågor eller en intresseförfrågan så rekommenderar jag att du läser följande texter för att få en djupare förståelse för vad en tantramassage hos mig innebär:
- Tantramassage i praktiken

Tantramassage, en inbjudan att känna dig själv genom min beröring.
Ps. Jag är just nu väldigt uppbokad och har därför svårt att hinna svara på mail i den grad jag önskar. Så när du skickar in din intresseanmälan så ber jag om din förståelse och ditt tålamod. Du kommer att få svar men det kan ta tid.

Kommentarer inaktiverade.